Hopp til produktinformasjon
1 av 1

MVP

Neutron Entropy

Neutron Entropy

4
3
0
3
?
Vanlig pris 219,00 NOK
Vanlig pris Salgspris 219,00 NOK
Salg Utsolgt
Avgift inkludert. Frakt beregnes ved kassen.

Ikke på lager

Hva betyr det at bildet er merket med "Actual Disc"?

"Actual Disc"-merket indikerer at det er vårt eget bilde av nøyaktig den discen du kommer til å få tilsendt. Det vil altså IKKE være noe variasjon i fargenyanser eller stamp.

Alle discer merket med "Actual Disc" blir også veiet av oss med presisjonsvekt. Siden produsentene ofte har større feilmargin på vekten, kan du oppleve å motta et produkt som er merket med en annen vekt.

Vi grupperer discer som har identisk farge, stamp og vekt sammen, så derfor kan du oppleve at er mer enn 1 på lager av en disc merket med "Actual Disc".

Hvilken vekt burde jeg velge?

Kort svar: Er det et par grams forskjell på de ulike variantene? Da har det ikke så mye å si.

Langt svar: Generelt er en lettere disc ofte lettere å kaste for nybegynnere, men blir mer påvirket av vind og kan oppleves mindre pålitelig. Videre vil en lettere disc "skippe" fremover mindre når den treffer bakken. Eksperimenter med ulike vekter for å oppdage forskjellene.

Kjøper du en disc under 170g anses det som en "lettvekt-disc". Det kan være fordelaktig å eksperiementere med lettere vekter, særlig for nybegynnere og spillere som sliter med å få fart på discen.

Entropy er en overstabil put & approach-disc som er en go-to disc for mange spillere. Det er en svært pålitelig overstabil disc som passer til alle forhold. Brukes ofte til tekniske og kraftfulle approach for både forehand og backhand-spillere.

Anbefalte bruksområder:
Flex-kast
Spike hyzer
Kast i motvind
Approach

Flight rating:
Speed: 4
Glide: 3
Turn: 0
Fade: 3
Neutron Plastic: 
Neutron-plast er laget med ugjennomsiktige plast med klare farger som er lett å finne. Denne plasten ligner på Innovas Star-plast. Neutron-plast gir discen en nøytral flight og gir discen verken overstabile eller understabile egenskaper. 
 
Vis alle detaljer

Customer Reviews

Based on 44 reviews
75%
(33)
16%
(7)
5%
(2)
5%
(2)
0%
(0)
k
ksmith421, fra Infinite Discs
Min Flight Rating: 4/2.5/0/4 ()

Favorite approach disc! Mainly use this for forehands with a baby flex that lands super soft. Backhand only wants to get to the ground but good as a utility disc for backhands (Nivå på anmelder: Middels)

Z
Zdisco, fra Infinite Discs
Min Flight Rating: 4/3/0/3 (Ganske nybegynnervennlig)

The Harp and Zone have nothing on this disc! I swear the GYRO effect makes the disc better than all the other 4/3/0/3 flight number discs. The hand feel is great for forehand and backhand. It's great in the wind and always does what I want it to do. I have one in neutron plastic at 173 grams and a plasma one at 171 grams. I used the plasma in colder weather or when I'm looking for a spike hyzer to die on impact. I would like to see MVP make this in electron plastic so it could grab the chains more. You can also flex the baby on low ceiling shots. This disc is not leaving my bag. (Nivå på anmelder: Middels)

M
Mahlik Diol, fra Infinite Discs
Min Flight Rating: 4/3/0/2.5 ()

I love this disc from 200 and in from a forehand perspective. You can put it on a light flex angle and dodge any trees in your way while having it reliably dump back to stable. It flies pretty close to the numbers and i think everyone should have one in their bag (Nivå på anmelder: Nybegynner)

T
Troy Dawson, fra Infinite Discs
Min Flight Rating: 4/3/0/3 ()

Flight numbers reflect your typical overstable approach disc. I have thrown an Entropy in Electron, Plasma, and Cosmic Neutron. The Electron, if you can find one, beats in nicely to a straight flyer 80% of the flight then dumping the other 20%. Plasma was workable overstability. Cosmic Neutron feels like throwing a shorter Deflector to me. Your mileage may very with the plastics. It has been a staple in my bag for sometime. It is a solid wind fighter and will always hook at the end on backhand or forehand. This thing just wants to get to the ground. Super reliable unless throwing straight into the dirt. Don't aim for the dirt. I tend to carry just the Cosmic Neutron nowadays. I still use my Electron for field work reps. (Nivå på anmelder: Middels)

C
Cole, fra Infinite Discs
Min Flight Rating: 4/3/0/3 (Ikke nybegynnervennlig)

My workhorse putter. Awesome putt and approach disc. I would compare it most to a Westside Harp, but I have been told it's similar to a Zone. I use this for circle 2 putts and for forehand flick approaches. Love this disc and it's consistency. (Nivå på anmelder: Middels)