Custom Print

Vi tilbyr frisbeer med custom design fra 129,- per stk. Vi printer logoen til bedriften, idrettslaget eller frisbeeklubben på disken. Eller har du bare et kult design du har lyst til å printe på en disk?


Vi har leveringstid på omtrent 1 uke på enkelte produkter fra design er sendt inn og godkjent.

Kontakt oss

Utvalg

Vi tilbyr print på alle disker fra Latitude 64, Dynamic Discs, Westside Discs, Alfa Discs og Kastaplast. Vi leverer Alfa Discs med UV-print, og de andre merkene med hot-stamp. Les mer og se eksempler lenger ned på siden eller last ned vår custom print-guide.

Legg inn en forespørsel med dine preferanser under, så sørger vi for at du får det beste resultatet!

Legg inn forespørsel

UV-print

UV-printing er en trykketeknikk som bruker UV-herdet blekk for å skrive ut designet. Her kan man printe i flere fargenyanser og med ubegrenset områdedekning, i motsetning til hot-stamp.

Filtyper: PDF, EPS eller PNG. (Bildefiltyper som JPG vil føre til tap av detaljer når de gjengis, ikke minst skrifttyper.)

Utskriftsstørrelse: 15 cm i diameter.

Farger: Alle fargenyanser.

Områdedekning: Ubegrenset dekning

Senter av disk: Ingen begrensing på senter av disk.

Hot-stamp

En spesialisert hot stamp-folie legges mellom støpejernet og disken. Ved hjelp av trykk og varme, presser eller stempler hot stamp-maskinen den blanke disken slik at folien fester seg direkte på plasten - og etterlater det ønskede bildet, bokstavene eller begge deler på disken.

Filtyper: PDF, EPS eller PNG. (Bildefiltyper som JPG vil føre til tap av detaljer når de gjengis, ikke minst skrifttyper.)

Utskriftsstørrelse: 12 cm i diameter.

Farger: Kun 100% svart (dvs. ingen nyanser som grått.)

Områdedekning: Unngå dekning større enn en 1 cm i diameter. Bruk omriss eller striper/prikker for å gjøre det se solid ut hvis du har mye dekning i kunstverket ditt.

Senter av disk: Kunstverk i midten av disken (1,2 cm i diameter) er ikke anbefalt. Hvis du velger et slik oppsett, må du huske at det kan være utelatelser eller andre uregelmessigheter i dette området.