Topp 10 beste discer for middelsnivå disc golf spillere

Topp 10 beste discer for middelsnivå disc golf spillere

Har du spilt frisbeegolf i 1-2 år og ønsker å ta spillet ditt til neste nivå? Å velge de riktige discene kan være avgjørende for å forbedre spillet ditt. Derfor har vi satt sammen en liste over de beste discene for spillere som er på vei opp. Les videre for å finne ut hvilke discer som kan hjelpe deg med å bytte ut bogeys, med birdies. 

Approach: 

 Razor Claw 3 er en nøyaktig og konsistent overstabil kasteputter. Den har lav glide og mye fade som gjør det enkelt å komme seg frem til kurven. Bare husk at den alltid får en fade mot slutten så sikt litt til høyre eller venstre (ut ifra kastearm og teknikk). I tillegg har den et veldig kult design. Om du ønsker et billigere alternativ anbefaler vi A3 500 eller Z Zone

 K1 Berg er en disc man kan stole på at ikke svever langt forbi kurven, selv på vindfulle dager. Discen har en tydelig kant på oversiden, og en firkantet form, som gjør at den skiller seg veldig ut. Men du vil raskt merke at det er en ekstremt enkelt å få rette, korte og presise kast. 

 

Midrange: 

Royal Grand Trust har stabilitet nok til at når man trykker på, går den rett som en snor. Den har ingen bead, som gjør at den egner seg godt både for backhand og forhand. Og med Royal Grand plastikken, får du ekstremt godt grep og en disc som vil vare lenge.
Neo Mutant er en helt unik midrange fra Discmania. Den er mer stabil en noe annet, og vil kjempe selv den sterkeste vind. Med sin flate profil vil den passe godt både til backhand og forhand. 

 

Fairway driver: 

 ESP Passion er en 8 speed fairway-driver som flyr ekstremt rett. Om du ikke har en lignende disc er dette en "must have" i baggen. I tillegg til å være veldig pålitelig, er Passion også en veldig fin disc å bruke til å lære seg å kaste flatt og rett. Et annet veldig godt alternativ er TL3 fra Innova.
Valkyrie er en stabil disc for nybegynnere, men en understabil disc for mer erfarne kastere, der en høyere release-speed vil oppleve en merkbar turn ved høy hastighet. Valkyrien kan brukes av spillere på alle ferdighetsnivåer, og er en god disc spillere som utvikler form.
Firebird er Innova sin mest populære motvindsdriver. Kombinasjonen av speed og stabilitet gjør det mulig å kaste inn i sterk motvind uten å være redd for å miste kontroll på discen. En utmerket disc til lange flexkast og også en favoritt til forehand- og tommelkast. Dette er en disc du vil finne i baggen til mange av proffene.

 

Distance driver:

 Astronaut er en veldig understabil distance driver, som for nybegynnere gjør det enkelt å få lengre kast. For spillere som utvikler kasteteknikken er dette en perfekt disc å lære seg hyzer-flip og roller. 

 Enigma er laget for distanse. Med nok turn til å maksimere distansen kombinert med stabilitet for å opprettholde kontroll, blir dette raskt den lengste discen i baggen. Her er det bare å dra til med maks kraft!

Bolt er understabil i høy hastighet og har merkbar god glide. Dette er den perfekte lengdedriveren for spillere med mindre kraft som ønsker å kaste langt. Bruk den på sletter og åpne områder til å teste distansen, og sammenlign gjennom sesongen for å se hvor du har forbedringspotensialet. Kaster du hardt nok og flatt skal den fly i en s-linje.

 

Tilbake til bloggen