Hvordan bruke Udisc

Hvordan bruke Udisc

Udisc er en mobilapplikasjon som er designet for å hjelpe disc golf-spillere med å forbedre ferdighetene sine og holde oversikt over resultater og statistikk. I denne artikkelen vil vi forklare hvordan man bruker appen Udisc og få mest nytte av den.

Først må du laste ned Udisc-appen fra Google Play eller App Store. Når du har installert appen, vil du bli presentert med en rekke alternativer. La oss begynne med hvordan du kan bruke Udisc til å finne disc golf-baner i ditt område. Trykk på "baner" i menyen. Her kan du søke etter baner i nærheten av deg eller bruke kartet til å finne baner. Banene er markert med en grå kurv, hvor de større kurvene viser til 18-hulls baner eller større.

Verktøy

Når du har funnet en bane du ønsker å spille på, kan du sjekke vurderinger fra andre spillere og se en oversikt over banen. Dette inkluderer kart over banen, lengden på hvert hull, og par-tallet for hvert hull. I tillegg legges det ofte ut bilder, slik at du kan få et inntrykk av hvordan banen ser ut.

Når det er på tide å spille kan bruke appen til å registrere poengsummen din. Trykk på "runder" i menyen og velg opprett poengkort. Deretter kan du enkelt legge til spillere, og gjennom runden, registrere antall kast hver spiller bruker. Om du har en pro bruker vil runden din bli lagret for deg, selv om noen andre skriver ned kastene.

En annen flott funksjon i Udisc er muligheten til å registrere avstanden til kastene dine. Appen har en innebygd kastemåler som bruker telefonens GPS for å måle avstanden til kastene dine. Dette er en flott måte å spore fremgangen din over tid og forbedre nøyaktigheten din.

Oppsummering

Udisc er en flott app for disc golf-spillere som ønsker å holde oversikt over resultatene og statistikken sin, i tillegg er det veldig enkelt å finne nye baner å prøve ut. Appen er enkel å bruke og gir deg alle verktøyene du trenger for å lykkes.

 

Tilbake til bloggen